Profiszakacs.hu

Elégítse ki kulináris ösztöneit

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
+36 1 9010071(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
  • Bejelentkezés
    Üdvözöljük ismét

    Jelentkezzen be

    Elfelejtett jelszó
    A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
    Még nincs fiókja?

    Regisztráljon és szerezzen előnyöket

    • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
    • láthatja korábbi rendeléseit
    • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
    • memorizált szállítási és számlázási információkat
    Regisztrálás
  • Regisztráció
    • Üdvözöljük ismét

      Jelentkezzen be

      Elfelejtett jelszó
      A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
      Még nincs fiókja?

      Regisztráljon és szerezzen előnyöket

      • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
      • láthatja korábbi rendeléseit
      • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
      • memorizált szállítási és számlázási információkat
      Regisztrálás
0
0,00 Ft ÁFÁ-val

AZ ÖN KOSARA ÜRES

Nem változtatunk rajta, ha már annyi hasznos árunk van?
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
0 Ft
/ 35 000 Ft
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
MENU
Termékkategóriák
  • Bestsellerek
  • Ajándéktippek
    • szakemberek számára
    • férjnek és testvérnek
    • feleségnek és nővérnek
    • nagypapának
    • nagymamának
    • gyerekeknek
  • Szakácsruházat
    • Szakácskabátok
      • Mikroszálas
      • 100 % pamut
      • Polipamut
      • Szellős cool vent szakácskabátok
      • Női szakácskabátok
      • Uniszex
      • Színes szakácskabátok
      • Szakácskabátok rendelésre
    • Szakácsnadrágok
    • Szakács lábbeli
      • Szakácssapkák
        • Szakácssapkák
        • Magas szakácssapkák
      • Szakácskötények
        • Nyakig érő hosszú kötények
        • Derékig érő kötények
      • Szakácspólók és félujjú ingek
        • Szakácspólók
        • Szakács félujjú ingek
      • Szakács szettek
      • Gombok szakácskabátra
      • Szakácskesztyűk, MASZKOK
      • Méreten felüli
      • Zokni
      • Munkaköpenyek
      • Gyermekeknek
      • Nyaksálak
    • Pincérruházat
      • Pincér / csapos pénztárcák
      • Pincérnadrágok
      • Pincérlábbeli
      • Pincér blúzok - női
      • Pincér ing, pincérkabátok - férfi
      • Pincér félujjú ingek
      • Pincérnői szoknya
      • Pincérmellény, nyakkendő
      • Pincér / csapos kötények
      • Házvezetőnő
      • Pulóverek
      • Konyharuhák, hangedlik
      • Welness, fagylaltos - Öltözék és lábbeli
        • Wellness ruházat és lábbeli
        • Fagylaltos öltözék
    • Késélezés
      • Késélezők
      • Fenőkövek
      • Elektromos késélezők
      • Fenőacélok
    • Konyhai kések
      • Késkészletek
        • Henteskés készletek
        • Steak késkészletek
        • Univerzális késkészletek
        • Zöldségkés készletek
        • Trancsírozó készlet
      • Késkészlet blokkban
      • A célnak megfelelő kések
        • Szakácskések
        • Damaszkuszi kések
        • Santoku kések (japán), Nakiri
        • Cukrászkések
        • Díszkések
        • Filéző kések
        • Hámozó kések
        • Henteskések
        • Lazackések
        • Paradicsomkések
        • Sajtkések
        • Zöldségkések
        • Húsvágó bárdok
        • Slicer (szeletelő) kések
        • Steakkések
        • Nyárskések
        • Univerzális kés
        • Húsvillák
        • Csontozó kések
        • Fogazott (kenyérvágó) kések
        • HACCP kések
      • Hintakések
      • Szakácstáskák késekkel
      • Konyhai ollók, manikűrkészletek, zsebkések
        • Zsebkések
        • kisollók
        • Manikűrkészlet
      • Forgatólapátok és a segítőik
        • Forgató- és tálalólapátok
        • Húsklopfoló
        • Konyhai segédeszközök
        • Csontfűrészek
      • Tokok, hordtokok
        • Hüvelyek és táskák késekre
        • Késhüvelyek és táskák késekkel
        • Késtárolás
      • Hámozók, kesztyűk
        • Burgonya-, zöldség- és gyümölcshámozól
        • Vágásbiztos kesztyű
    • Világmárka kések
      • IVO Cutelarias kések
        • IVO Blademaster
        • Késélezők - IVO Cutelarias
        • IVO Europrofessional
        • IVO BUTCHERCUT
        • IVO Cork
        • IVO Progrip
        • IVO Cuisimaster
        • IVO 97000
        • IVO DUOPRIME
        • IVO 206000
        • IVO Titanium EVO
        • IVO Premier
        • IVO SOLO
        • IVO ViRTU BLACK
        • IVO ViRTU GOLD
        • Fenőacélok IVO Cutelarias
        • Vágásálló kesztyű - IVO Cutelarias
      • Wüsthof
        • Wüsthof kések
        • Modellsorozat
        • Kiegészítők
        • Limitált kínálat
      • Victorinox
        • Victorinox kések
        • Victorinox kaparók
      • Berndorf
      • Giesser Messer
        • Giesser Messer kések
      • Opinel kések
      • Stalgast
      • Tsuki damaszkuszi kések
      • Zwilling
    • Gasztro berendezés
      • Élelmiszer előkészítés
        • Szeletelő gépek
    • Gravírozás
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    BlogCikkekHogyan tehető jobbá a konyhai menedzsment? Az alfája és az omegája egy jó csapat.
    Cikkek
    18. 12. 2018
    4 perc olvasási idő

    Hogyan tehető jobbá a konyhai menedzsment? Az alfája és az omegája egy jó csapat.

    Tomáš Tejbus a szlovák gasztronómia terén eltöltött ideje alatt különböző pozíciók és konyhák között váltott. Véleménye szerint melyek a jól működő konyha legfontosabb eszközei?
    A cikk szerzője Janka Snopková
    Hogyan tehető jobbá a konyhai menedzsment? Az alfája és az omegája egy jó csapat.
    Tomáš Tejbus a szlovák gasztronómia terén eltöltött ideje alatt különböző pozíciók és konyhák között váltott. Véleménye szerint melyek a jól működő konyha legfontosabb eszközei?
    A cikk szerzője Janka Snopková

    https://profiszakacs.hu/c/szakacskabatok

    A tapasztalt profi tanácsokat ad, milyen alapokra érdemes építeni... egy jól működő konyhában.

    Tomas Tejbus már megfordult különböző pozíciókban és konyhákban. Nemrég úgy döntött, hogy otthagyja a séf pozícióját az ötcsillagos Grand Hotel Kempinskiben, és belevágott az üzletbe. Egy kollégájukkal és az utcai ételkamionjukkal professzionális utcai ételek, és legutóbb Kassán nyitott egy bisztrót. Ahogy ő fogalmaz, ezeknek a konyháknak a vezetése ugyanolyan elkötelezettséget és készségeket igényel. Mi tartozik egy jó konyha működésének a csúcseszközeihez szerinte?

    1.A minőségi csapat elengedhetetlen

    Egy tapasztalt szakács úgy véli, hogy a legfontosabb munkaeszköz a konyhában egy minőségi csapat és a megfelelő vezetés, enélkül nincs étterem. A csapatnak egységesnek kell lennie, nem csak a konyhában, hanem a a szekcióban. Bár igaz, hogy manapság nagyon nehéz egy csapatot összeállítani és mindannyian küzdünk vele", árulta el Tomas Tejbus.

    2. Séf személyisége

    A séf már nem csak egy kulináris tehetséggel rendelkező személy, aki lelkes. Amellett, hogy egy szakácsnak nagyszerű szakácsnak kell lennie, egy jó vezetőnek, pszichológusnak, menedzsernek, az idegen nyelvek ismeretével, gazdasági gondolkodásmóddal, számítógépes ismeretekkel, alapvető HR és marketing ismeretekkel kell rendelkeznie... de mindenekelőtt jó tanárnak kell lennie. "A a szakmánkban ebből hiány van, és sokszor képzetlen emberek kapnak helyet az éttermekben, olyan rajongók, akik szeretnek főzni és új dolgokat szeretnének tanulni. Akkor nekik a séfnek és a csapatának kell mindent megtanítani. Ahhoz, hogy mindezt megtehessék, a következőknek kell lenniük, természetesen egyénségnek és pozitív személyiségnek, akit szeretnek az emberei. " - tette hozzá.

    Folks Bistro Kassa központjában. A hely, amit mögött Tomas áll, és ahol jelenleg dolgozik.

    3. Felszolgálás vs. konyha

    A legtöbb hiba a részletekből ered - figyelmetlenség a konyhában történő rendelés leadásakor, vagy amikor a kiszolgáló nem tanulmányozta az étlapot. "Ilyen apróságok, mint ez, gyakran olyan problémákba torkollhatnak, amelyek meghiúsíthatják a munkálatokat. Pedig könnyen megelőzhetőek" - mondja a séf és vállalkozó, aki azt tanácsolja, hogy az egyes feladatokra vonatkozó szabványokat hozzanak létre, hogy az alkalmazottak pontosan tudják, hogy mit mikor és hogyan kell tenniük. Mint azt a továbbiakban kifejti, ennek fordítva is működnie kell - a pincérnek mindig ellenőriznie kell a tányért, mielőtt kiveszi az ételt, hogy megnézze, hogy a séf nem felejtett el semmit, ami az ételt alkotja, hogy a tányér nem kopott-e meg vagy repedezett, és hogy az étel nem állt túl sokáig az adagolóban, hogy a vendég ne hidegen kapja meg. "De a legfontosabb dolog mindig a természetes kommunikáció és a tudatosság mindkét oldalon" - tette hozzá.

    https://profiszakacs.hu/c/szakacs-labbeli

    4. Változás vs. változás

    A leggyakoribb probléma a konyhában, Tejbus úgy véli, hogy a kommunikáció vagy a kommunikáció hiánya a kollégák között az egyes műszakokban. "Kialakul egy csomó ostoba kifogás, és ha probléma van, mindig a másik műszakot hibáztatják. Ezért fontos, hogy az emberek jól kijöjjenek egymással a munkahelyen és a műszakokban, hogy időről időre felcserélődjenek, így mindenki ugyanazt az ideológiát osztja meg és továbbítja az információkat" - tanácsolja. Természetesen a főnöknek - a séfnek - van a fő szava a dologban, irányítania kell a munkát, és folyamatosan tájékoztatnia kell az embereket a konyha aktuális helyzetéről. "A munkavállalók alapértelmezés szerint jobban szeretik, ha jól felkészült, és az egész szolgáltatás nyugodtabb. Bár néha mi is a lehető legjobban próbálkozunk, és egy váratlan helyzet az egész csapatot kizökkentheti. Ezután a szakács feladata, hogy megfelelően felfogja a helyzetet, és megmutassa, hogy ő egy jó vezető, és nem csak egy olyan személy, aki feladatokat oszt ki", magyarázta Tomáš Tejbus.

    Folks Food Truck. Tomas vállalkozása, miután elhagyta a Grand Hotel Kempinski-t, ahol executive chefként dolgozott.

    5. Az összes konyhára ugyanaz a mérce vonatkozik

    Tomas Tejbus tapasztalatai szerint ez teljesen igaz, akár egy ötcsillagos éttermet, akár egy food truck-ot vezet. Mindkettő ugyanolyan összpontosítást, tervezést, szervezést és energiát igényel. "Előre kell látni, hogy hány adag ételt fog készíteni, mire lesz szükség és hogy elegendő-e az üzemanyag a kocsiban, elegendő gáz van-e a főzéshez, van-e megfelelő kábel az elektromos hálózathoz való csatlakoztatáshoz, amit semmiképp se felejtsen otthon, és természetesen finom ételeket kell felszolgálnia és megkülönböztetni magát a többi eladótól," közelítette meg a munkáját a kerekeken guruló étteremben, amellyel idén már több mint 65 utat tett meg különböző fesztiválokra, bulikra, céges rendezvényekre, de sok időt töltött Prešov és Košice utcáin is.

    Ha tetszett a cikk, ossza meg bátran a barátaival.

    Egyetért Tamással? Írja meg nekünk a hozzászólásokban.

    Copyright © 2018 Profi Vision, s. r. o., Minden jog fenntartva.

    A szerzői fotó: Ľuboš Práger


    Tetszett a cikk?

    Ossza meg barátaival
    Megosztani
    A cikk szerzője Janka Snopková A szerző további cikkei
    Janka marketing szakember. A Tanács aktuális témákat keres. Íráskor profi szakácsokkal dolgozik, akik tapasztaltak, törődnek a szakmájukkal, van mondanivalójuk és elégedett vásárlóink ​​is. Híres a testre vonatkozó kérdéseiről, amelyek elgondolkodtatják a szakértőket, de az eredmény megéri. Végül is ítélje meg maga.
    ×

    Prečítajte si aj

    • Hogy néz ki egy szálloda profi konyhája?
      Cikkek
      21. 11. 2018
      5 perc olvasási idő

      Hogy néz ki egy szálloda profi konyhája?

      Tomáš Chilý, a szlovák séf elmagyarázza a munkamódszerét, de sok érdekességet is elárul a globális szállodalánc konyhájáról. Hogyan néz ki az egyes pozíciók munkaterhelése egy professzionális szállodai konyhán?

    • Szakácskabát - a séf ruhatárának a legfontosabb darabja
      Cikkek
      7. 11. 2017
      7 perc olvasási idő

      Szakácskabát - a séf ruhatárának a legfontosabb darabja

      A ruhák és a cipők nagyon fontosak egy szakács számára. Elsődleges feladatuk az, hogy a szakácsot a munkavégzése során megvédjék. A jó minőségű szakácsruházat és lábbeli kiválasztásával megelőzheti a sérüléseket, elcsúszásokat és égési sérüléseket. Ez azonban nem minden.

    • A kezdő szakács tízparancsolata
      Cikkek
      13. 3. 2019
      5 perc olvasási idő

      A kezdő szakács tízparancsolata

      Minden nagy szakács karrierje valahol elkezdődött. A csodálatos ételek, a kiegyensúlyozott ízek és a több ezer elégedett vendég mögött több évnyi verejték, fáradozás, a fejlődésre és az önmaga felülmúlására irányuló fáradhatatlan erőfeszítés áll. Ha Ön is azok közé tartozik, akik professzionális kulináris karrierbe kezdtek, tíz tippet készítettünk, amelyek minden sikeres szakács karrierjének az alfája és omegája.

    • A HACCP-terv egyszerre jelent kötelezettségeket és előnyöket az üzemeltetők számára
      Cikkek
      12. 11. 2018
      4 perc olvasási idő

      A HACCP-terv egyszerre jelent kötelezettségeket és előnyöket az üzemeltetők számára

      Ha Ön a vendéglátóiparban dolgozik, és olyan létesítményt üzemeltet, ahol bármilyen módon élelmiszereket kezelnek, a HACCP-terv kötelező érvényű. Pontosan tudja, hogy mit jelent a HACCP rövidítés, hogyan jött létre, mi a célja, vagy milyen előnyökkel jár az üzemeltető számára?

    Receptek
    Receptek (5)
    Újdonság
    Újdonság (0)
    Cikkek
    Cikkek (38)

    A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

    Megjeleníteni az összes gyártót
    Cutguard Suecos Masterbuilt Favorit Kariban

    Az Ön postájába csak a legjobbat

    Hírek, receptek, tippek és tanácsok egyenesen az Ön e-mail címére

    A társaságról

    • Hímzés
    • Blog
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Gyártók
    • Rólunk
    • Karrier

    A vásárlásról

    • Szerződési feltételek
    • Adatvédelmi irányelvek
    • Szállítás és fizetés
    • Árucsere / Reklamáció
    • A promóciós verseny feltételei a Facebookon
    • Hűségrendszer

    Ügyfélszolgálat

    Van kérdése??

    Tímea tanácsot ad

    +36 1 9010071
    (H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
    profiszakacs@profiszakacs.hu
    • Képezze magát, és kövessen minket a Facebookon
    • A kiváló termékek szinte kiabálnak azért, hogy megossza az Instagramon
    • Az újdonságokat a Twitteren tesszük közzé
    • Termékeinket a Youtube-on is bemutatjuk

    Copyright © 2010 - 2023 profiszakacs.hu Minden jog fenntartva

    eshop méretre készült vibration.sk

    ×
    Kések
    Lábasok

    Kérje Ön is azonnal az 1800Ft kedvezményt az első vásárlásra.

    Elég megadnia az email címét,feliratkozni a hírlevelünkre és a kupon kódot már küldjük is.

    Adja meg az e-mail címét és kedvezménykódot küldünk
    A kedvezmény 18 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes