Damaszkuszi kések - 9
Kategórialeírás
Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt,
professzionális konyhai kések
Ezt a szűrőkombinációt nem tudjuk alkalmazni, sajnos nincsenek ilyen termékeink.
Próbáljon más szűrőt használni vagy hívjon fel minket a +36 1 9010071 számon, vagy küldjön e-mailt a profiszakacs@profiszakacs.hu címre és mi szívesen segítünk választani.
A damaszkuszi kések ápolása, karbantartása:
A damaszk szakácskések karbantartása nem okoz fejtörést, ám nem árt, ha néhány tanácsot megfogadunk:
1. A damaszkuszi acélból készült késeket tároljuk tokban, ezzel védve az élét az esetleges karcoktól.
2. A késeink pengéjét használat után mossuk le meleg vízzel, majd töröljük szárazra, hogy óvjuk a korróziótól.
Ezt a két egyszerű dolgot betartva késeink hosszú évekig hű társaink lehetnek a konyhában.
Tudni szeretné, hogyan maradhatnak kései több használat után is olyan élesek, mint az újak? Olvassa el erről szóló cikkünket, melyből megtudhatja, hogyan ápolja késeit úgy, ahogyan a profik: https://profiszakacs.hu/blog/hogyan-kell-megfeleloen-apolni-a-szakacskeseket