Profiszakacs.hu

Elégítse ki kulináris ösztöneit

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
+36 1 9010071(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
  • Bejelentkezés
    Üdvözöljük ismét

    Jelentkezzen be

    Elfelejtett jelszó
    A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
    Még nincs fiókja?

    Regisztráljon és szerezzen előnyöket

    • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
    • láthatja korábbi rendeléseit
    • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
    • memorizált szállítási és számlázási információkat
    Regisztrálás
  • Regisztráció
    • Üdvözöljük ismét

      Jelentkezzen be

      Elfelejtett jelszó
      A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
      Még nincs fiókja?

      Regisztráljon és szerezzen előnyöket

      • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
      • láthatja korábbi rendeléseit
      • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
      • memorizált szállítási és számlázási információkat
      Regisztrálás
0
0,00 Ft ÁFÁ-val

AZ ÖN KOSARA ÜRES

Nem változtatunk rajta, ha már annyi hasznos árunk van?
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
0 Ft
/ 35 000 Ft
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
MENU
Termékkategóriák
  • Bestsellerek
  • Ajándéktippek
    • szakemberek számára
    • férjnek és testvérnek
    • feleségnek és nővérnek
    • nagypapának
    • nagymamának
    • gyerekeknek
  • Szakácsruházat
    • Szakácskabátok
      • Mikroszálas
      • 100 % pamut
      • Polipamut
      • Szellős cool vent szakácskabátok
      • Női szakácskabátok
      • Uniszex
      • Színes szakácskabátok
      • Szakácskabátok rendelésre
    • Szakácsnadrágok
    • Szakács lábbeli
      • Szakácssapkák
        • Szakácssapkák
        • Magas szakácssapkák
      • Szakácskötények
        • Nyakig érő hosszú kötények
        • Derékig érő kötények
      • Szakácspólók és félujjú ingek
        • Szakácspólók
        • Szakács félujjú ingek
      • Szakács szettek
      • Gombok szakácskabátra
      • Szakácskesztyűk, MASZKOK
      • Méreten felüli
      • Zokni
      • Munkaköpenyek
      • Gyermekeknek
      • Nyaksálak
    • Pincérruházat
      • Pincér / csapos pénztárcák
      • Pincérnadrágok
      • Pincérlábbeli
      • Pincér blúzok - női
      • Pincér ing, pincérkabátok - férfi
      • Pincér félujjú ingek
      • Pincérnői szoknya
      • Pincérmellény, nyakkendő
      • Pincér / csapos kötények
      • Házvezetőnő
      • Pulóverek
      • Konyharuhák, hangedlik
      • Welness, fagylaltos - Öltözék és lábbeli
        • Wellness ruházat és lábbeli
        • Fagylaltos öltözék
    • Késélezés
      • Késélezők
      • Fenőkövek
      • Elektromos késélezők
      • Fenőacélok
    • Konyhai kések
      • Késkészletek
        • Henteskés készletek
        • Steak késkészletek
        • Univerzális késkészletek
        • Zöldségkés készletek
        • Trancsírozó készlet
      • Késkészlet blokkban
      • A célnak megfelelő kések
        • Szakácskések
        • Damaszkuszi kések
        • Santoku kések (japán), Nakiri
        • Cukrászkések
        • Díszkések
        • Filéző kések
        • Hámozó kések
        • Henteskések
        • Lazackések
        • Paradicsomkések
        • Sajtkések
        • Zöldségkések
        • Húsvágó bárdok
        • Slicer (szeletelő) kések
        • Steakkések
        • Nyárskések
        • Univerzális kés
        • Húsvillák
        • Csontozó kések
        • Fogazott (kenyérvágó) kések
        • HACCP kések
      • Hintakések
      • Szakácstáskák késekkel
      • Konyhai ollók, manikűrkészletek, zsebkések
        • Zsebkések
        • kisollók
        • Manikűrkészlet
      • Forgatólapátok és a segítőik
        • Forgató- és tálalólapátok
        • Húsklopfoló
        • Konyhai segédeszközök
        • Csontfűrészek
      • Tokok, hordtokok
        • Hüvelyek és táskák késekre
        • Késhüvelyek és táskák késekkel
        • Késtárolás
      • Hámozók, kesztyűk
        • Burgonya-, zöldség- és gyümölcshámozól
        • Vágásbiztos kesztyű
    • Világmárka kések
      • IVO Cutelarias kések
        • IVO Blademaster
        • Késélezők - IVO Cutelarias
        • IVO Europrofessional
        • IVO BUTCHERCUT
        • IVO Cork
        • IVO Progrip
        • IVO Cuisimaster
        • IVO 97000
        • IVO DUOPRIME
        • IVO 206000
        • IVO Titanium EVO
        • IVO Premier
        • IVO SOLO
        • IVO ViRTU BLACK
        • IVO ViRTU GOLD
        • Fenőacélok IVO Cutelarias
        • Vágásálló kesztyű - IVO Cutelarias
      • Wüsthof
        • Wüsthof kések
        • Modellsorozat
        • Kiegészítők
        • Limitált kínálat
      • Victorinox
        • Victorinox kések
        • Victorinox kaparók
      • Berndorf
      • Giesser Messer
        • Giesser Messer kések
      • Opinel kések
      • Stalgast
      • Tsuki damaszkuszi kések
      • Zwilling
    • Gasztro berendezés
      • Élelmiszer előkészítés
        • Szeletelő gépek
    • Gravírozás
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    BlogCikkekTRANCSÍROZÁS - éreztesse ügyfeleivel, hogy mennyire különlegesnek
    Cikkek
    12. 10. 2018
    2 perc olvasási idő

    TRANCSÍROZÁS - éreztesse ügyfeleivel, hogy mennyire különlegesnek

    A cikk szerzője Janka Snopková
    TRANCSÍROZÁS - éreztesse ügyfeleivel, hogy mennyire különlegesnek
    A cikk szerzője Janka Snopková

    https://profiszakacs.hu/c/szakacskabatok

    Főzési sorozatunk újabb része következik, amelyben az egyik híres főzési technikát mutatjuk be. Bár néhány ismerős lehet az Ön számára, mások teljesen újdonságnak számítanak. Tekintse a sorozatot inspirációnak, hogy kipróbáljon valami újat :) Ma a trancsírozásról fogunk beszélni. Tudja, mi az?

    TRANCSÍROZÁS - Kényeztesse Ügyfelei, hogy különlegesnek érezzék magukat

    A trancsírozás az igazi ínyencek technikája. Alapvetően a hús hentelését, szeletelését és kicsontozását foglalja magában, hogy a megfigyelő étvágyát felkeltse. A múltban ezt a technikát gyakran használták a királyi udvarokban, de ma már főleg a jobb éttermekben használják. A nyers húst trancsírozhatja, amelyet aztán fűszerez és flambíroz vagy más módon elkészít, vagy már a sült/főtt húst.

    Eljárás:

    A tisztaság elengedhetetlen - a trancsírozás során kocsinak tisztának kell lennie, a szerszámoknak is tisztának kell lenniük rendezetten tárolva. Nem hiányozhat trancsírozó deszka, evőeszköz, meleg ezüst tányér vagy.  tál fedővel, melegítő, desszert tányérok, tányérok a evéshez, egy  asztalkanál, tányérok a szeleteléshez, és szószos tál a mártáshoz. Természetesen a séfnek profi módon öltözöttnek kell lennie, elvégre ő mutatja be magát, a munkáját és az egész éttermet.

    https://profiszakacs.hu/c/szakacs-labbeli

    Hogy igazi show-t nyújtson a vendégeknek, kezdje el a tál bemutatásával és a hús felszeleteléséhez használt evőeszközökkel. A bemutató után törölje le egy szalvétával, és terítse ki szalvétákra - minden egyes résznek a használati eszközből legyen meg a saját helye. Ezután elkezdheti - tegye a húst... a vágódeszkára, és szeleteljük, csontozzuk ki, faragjuk. Futtassa a vonalakat az izomszövetek mentén, és azonnal helyezze át a vágott darabokat a az előmelegített tálba. Győződjön meg róla, hogy esztétikus képet alkotnak, szimmetrikusan rendezze el őket és egyenletesen. A szeletelésből származó levet ízesítheti, és felhasználhatja mártásként, amellyel a húst meglocsolhatjuk. Tegye el a csontokat, az ehetetlen és "elrontott" húsdarabokat egy desszerttányérra. Az előadást köszönettel és jókívánságokkal fejezze be. Jó étvágyat.

    Az alapelvek:

    A felosztásnak gyorsan, tisztán és ügyesen kell történnie. A vendégeknek kényelmesen és különlegesen kell érezniük magukat. Ha többféle típust szolgál fel a húsokból, mindenkinek azonos fajtát kell kapnia, azonos mennyiségben. Vendégnek azonban joga van ahhoz, hogy bizonyos szeletekhez más ízesítést kérjen, visszautasítsa a gyümölcslevet stb.

    Volt már tapasztalata a trancsírozással étteremben, vagy gyakorolja ezt a technikát profiként a munkahelyén? Ossza meg velünk a cikk alatti hozzászólásokban.

    Ha tetszett a cikk, ossza meg bátran a barátaival.

    Copyright © 2018 Profi Vision, s. r. o., Minden jog fenntartva

    Author: profikuchar.sk

    Képek forrása: istockphoto.com


    Tetszett a cikk?

    Ossza meg barátaival
    Megosztani
    A cikk szerzője Janka Snopková A szerző további cikkei
    Janka marketing szakember. A Tanács aktuális témákat keres. Íráskor profi szakácsokkal dolgozik, akik tapasztaltak, törődnek a szakmájukkal, van mondanivalójuk és elégedett vásárlóink ​​is. Híres a testre vonatkozó kérdéseiről, amelyek elgondolkodtatják a szakértőket, de az eredmény megéri. Végül is ítélje meg maga.
    ×

    Prečítajte si aj

    • BLANSÍROZÁS - az élelmiszerek szín- és ízmegőrzése
      Cikkek
      17. 7. 2018
      1 perc olvasási idő

      BLANSÍROZÁS - az élelmiszerek szín- és ízmegőrzése

      A főzésről szóló cikksorozatunk következő részében a blansírozásról lesz szó. Tudja, hogyan kell helyesen blansírozni, és mikor érdemes ezt a módszert alkalmazni?

    • Sajnálja a libákat és a kacsákat? Készítsen hamis Foie Gras-t
      Cikkek
      27. 3. 2019
      4 perc olvasási idő

      Sajnálja a libákat és a kacsákat? Készítsen hamis Foie Gras-t

      Az ínyencek nem engednek belőle, a természetvédők pedig elítélik. Hogyan készül pontosan a Foie Gras, miért olyan drága, és hogyan lehet olcsóbb alapanyagokból előállítani különleges ízét?

    • POSÍROZÁS - még a legfinomabb ételek sem esnek szét, lédúsak és ízletesek maradnak
      Cikkek
      23. 5. 2019
      2 perc olvasási idő

      POSÍROZÁS - még a legfinomabb ételek sem esnek szét, lédúsak és ízletesek maradnak

      A kész ételek befejezéseként alkalmazott eljárás. Ez abból áll, hogy alkoholt öntünk rájuk, amit aztán meggyújtunk. Az így készített étel kevésbé lesz zsíros és erősebb ízt kap. A flambírozás kiválóságának legnagyobb titka a vizuális hatás. Elhozzuk a pontos eljárást, fontos alapelveket és szuper tippeket.

    • Sous vide – főzési eljárás, amit meg fog kedvelni (ügyfeleket hoz és pénzt is megtakarít vele)
      Cikkek
      1. 3. 2018
      8 perc olvasási idő

      Sous vide – főzési eljárás, amit meg fog kedvelni (ügyfeleket hoz és pénzt is megtakarít vele)

      Próbálta már a sous vide technikát? Nem? Akkor itt az ideje, hogy hozzákezdjen! :) Ez a vákuumban való főzés egy olyan technikája, amelyet Franciaországban az 1970-es években kezdtek el alkalmazni a libamáj kíméletes elkészítésére. Azóta a módszer szó szerint szenzációvá vált a szakácsok körében. Használhatja halak, húsok, zöldségek, gyümölcsök és tojások elkészítése során.

    Receptek
    Receptek (5)
    Újdonság
    Újdonság (0)
    Cikkek
    Cikkek (38)

    A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

    Megjeleníteni az összes gyártót
    Z-style Cole & Mason Vogue PRISMAFOOD CafDesign

    Az Ön postájába csak a legjobbat

    Hírek, receptek, tippek és tanácsok egyenesen az Ön e-mail címére

    A társaságról

    • Hímzés
    • Blog
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Gyártók
    • Rólunk
    • Karrier

    A vásárlásról

    • Szerződési feltételek
    • Adatvédelmi irányelvek
    • Szállítás és fizetés
    • Árucsere / Reklamáció
    • A promóciós verseny feltételei a Facebookon
    • Hűségrendszer

    Ügyfélszolgálat

    Van kérdése??

    Tímea tanácsot ad

    +36 1 9010071
    (H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
    profiszakacs@profiszakacs.hu
    • Képezze magát, és kövessen minket a Facebookon
    • A kiváló termékek szinte kiabálnak azért, hogy megossza az Instagramon
    • Az újdonságokat a Twitteren tesszük közzé
    • Termékeinket a Youtube-on is bemutatjuk

    Copyright © 2010 - 2023 profiszakacs.hu Minden jog fenntartva

    eshop méretre készült vibration.sk

    ×
    Kések
    Lábasok

    Kérje Ön is azonnal az 1800Ft kedvezményt az első vásárlásra.

    Elég megadnia az email címét,feliratkozni a hírlevelünkre és a kupon kódot már küldjük is.

    Adja meg az e-mail címét és kedvezménykódot küldünk
    A kedvezmény 18 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes