Profiszakacs.hu

Elégítse ki kulináris ösztöneit

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
+36 1 9010071(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
  • Bejelentkezés
    Üdvözöljük ismét

    Jelentkezzen be

    Elfelejtett jelszó
    A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
    Még nincs fiókja?

    Regisztráljon és szerezzen előnyöket

    • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
    • láthatja korábbi rendeléseit
    • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
    • memorizált szállítási és számlázási információkat
    Regisztrálás
  • Regisztráció
    • Üdvözöljük ismét

      Jelentkezzen be

      Elfelejtett jelszó
      A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
      Még nincs fiókja?

      Regisztráljon és szerezzen előnyöket

      • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
      • láthatja korábbi rendeléseit
      • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
      • memorizált szállítási és számlázási információkat
      Regisztrálás
0
0,00 Ft ÁFÁ-val

AZ ÖN KOSARA ÜRES

Nem változtatunk rajta, ha már annyi hasznos árunk van?
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
0 Ft
/ 35 000 Ft
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
MENU
Termékkategóriák
  • Bestsellerek
  • Ajándéktippek
    • szakemberek számára
    • férjnek és testvérnek
    • feleségnek és nővérnek
    • nagypapának
    • nagymamának
    • gyerekeknek
  • Szakácsruházat
    • Szakácskabátok
      • Mikroszálas
      • 100 % pamut
      • Polipamut
      • Szellős cool vent szakácskabátok
      • Női szakácskabátok
      • Uniszex
      • Színes szakácskabátok
      • Szakácskabátok rendelésre
    • Szakácsnadrágok
    • Szakács lábbeli
      • Szakácssapkák
        • Szakácssapkák
        • Magas szakácssapkák
      • Szakácskötények
        • Nyakig érő hosszú kötények
        • Derékig érő kötények
      • Szakácspólók és félujjú ingek
        • Szakácspólók
        • Szakács félujjú ingek
      • Szakács szettek
      • Gombok szakácskabátra
      • Szakácskesztyűk, MASZKOK
      • Méreten felüli
      • Zokni
      • Munkaköpenyek
      • Gyermekeknek
      • Nyaksálak
    • Pincérruházat
      • Pincér / csapos pénztárcák
      • Pincérnadrágok
      • Pincérlábbeli
      • Pincér blúzok - női
      • Pincér ing, pincérkabátok - férfi
      • Pincér félujjú ingek
      • Pincérnői szoknya
      • Pincérmellény, nyakkendő
      • Pincér / csapos kötények
      • Házvezetőnő
      • Pulóverek
      • Konyharuhák, hangedlik
      • Welness, fagylaltos - Öltözék és lábbeli
        • Wellness ruházat és lábbeli
        • Fagylaltos öltözék
    • Késélezés
      • Késélezők
      • Fenőkövek
      • Elektromos késélezők
      • Fenőacélok
    • Konyhai kések
      • Késkészletek
        • Henteskés készletek
        • Steak késkészletek
        • Univerzális késkészletek
        • Zöldségkés készletek
        • Trancsírozó készlet
      • Késkészlet blokkban
      • A célnak megfelelő kések
        • Szakácskések
        • Damaszkuszi kések
        • Santoku kések (japán), Nakiri
        • Cukrászkések
        • Díszkések
        • Filéző kések
        • Hámozó kések
        • Henteskések
        • Lazackések
        • Paradicsomkések
        • Sajtkések
        • Zöldségkések
        • Húsvágó bárdok
        • Slicer (szeletelő) kések
        • Steakkések
        • Nyárskések
        • Univerzális kés
        • Húsvillák
        • Csontozó kések
        • Fogazott (kenyérvágó) kések
        • HACCP kések
      • Hintakések
      • Szakácstáskák késekkel
      • Konyhai ollók, manikűrkészletek, zsebkések
        • Zsebkések
        • kisollók
        • Manikűrkészlet
      • Forgatólapátok és a segítőik
        • Forgató- és tálalólapátok
        • Húsklopfoló
        • Konyhai segédeszközök
        • Csontfűrészek
      • Tokok, hordtokok
        • Hüvelyek és táskák késekre
        • Késhüvelyek és táskák késekkel
        • Késtárolás
      • Hámozók, kesztyűk
        • Burgonya-, zöldség- és gyümölcshámozól
        • Vágásbiztos kesztyű
    • Világmárka kések
      • IVO Cutelarias kések
        • IVO Blademaster
        • Késélezők - IVO Cutelarias
        • IVO Europrofessional
        • IVO BUTCHERCUT
        • IVO Cork
        • IVO Progrip
        • IVO Cuisimaster
        • IVO 97000
        • IVO DUOPRIME
        • IVO 206000
        • IVO Titanium EVO
        • IVO Premier
        • IVO SOLO
        • IVO ViRTU BLACK
        • IVO ViRTU GOLD
        • Fenőacélok IVO Cutelarias
        • Vágásálló kesztyű - IVO Cutelarias
      • Wüsthof
        • Wüsthof kések
        • Modellsorozat
        • Kiegészítők
        • Limitált kínálat
      • Victorinox
        • Victorinox kések
        • Victorinox kaparók
      • Berndorf
      • Giesser Messer
        • Giesser Messer kések
      • Opinel kések
      • Stalgast
      • Tsuki damaszkuszi kések
      • Zwilling
    • Gasztro berendezés
      • Élelmiszer előkészítés
        • Szeletelő gépek
    • Gravírozás
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    BlogCikkekAmit nem is sejtett az édességek királynőjéről - a csokoládéról
    Cikkek
    16. 5. 2019
    3 perc olvasási idő

    Amit nem is sejtett az édességek királynőjéről - a csokoládéról

    Hol terem a legjobb kakaóbab? Mi határozza meg a csokoládé minőségét? Meghívjuk Önt egy csésze forró csokoládés érdekességre.
    A cikk szerzője Janka Snopková
    Amit nem is sejtett az édességek királynőjéről - a csokoládéról
    Hol terem a legjobb kakaóbab? Mi határozza meg a csokoládé minőségét? Meghívjuk Önt egy csésze forró csokoládés érdekességre.
    A cikk szerzője Janka Snopková

    https://profiszakacs.hu/c/szakacskabatok

    Hol teremnek a legjobb kakaóbabok? Mi határozza meg a csokoládé minőségét? 
    Meghívjuk Önöket egy csésze forró csokoládés érdekességre.

    A csokoládé egy olyan alap nyersanyag, amelyet a cukorgyártásban vagy cukrászműhelyben előszeretettel használnak. A cukrászok imádják csodálatos ízét, aromáját és a sokoldalú felhasználását. Az Olasz Cukrászok Szövetségének és Csokoládékészítők tagja és a Dekoro cég technológusa, Milan Steiner megosztott velünk néhány cukiságot és érdekességet az édességek finom és illatos királynőjének a világából.

    Röviden a történetéről

    "A csokoládé alapvetően egy félkész termék, amelyet a csokoládékészítőnek tökéletesen ismernie kell és tudnia kell megfelelően használni", magyarázza. A története Közép-Amerikában kezdődött. A forró csokoládé italok már ismertek voltak az emberek körében Kr. e. 450 körül. Az azték birodalomból származnak, akik úgy hitték, hogy a kakaóbabok a bölcsesség istenének, Quetzalcoatlnak az ajándéka. A spanyolok hozták be Európába xocolatlnéven. A babok olyan értékesek voltak, hogy fizetőeszközként is használták őket.

    Mitől függ a minősége?

    "Ha egyszerűen szeretnénk meghatározni, hogy mit jelent, tulajdonképpen a csokoládé kakaóvaj, illetve zsír és kakaó szárazanyag. A kakaó szárazanyag aránya a csokoládéban azonban nem árul el mindent a csokoládé minőségéről". mondja Milan Steiner. Hozzáteszi, a csokoládé minősége a kakaóbaboktól függ - milyen fajta és honnan származik, hogyan termesztették és dolgozták fel. A legjobb minőségű kakaó az, amelyik egy adott ültetvényről származik, amit nagyon gyorsan és könnyen nyomon tudunk követni. Ezért az íze semmivel sem összetéveszthető.

    https://profiszakacs.hu/c/szakacs-labbeli

    A kiváló minőségű csokoládénak és termelőinek a következő tanúsítványokkal kell rendelkezniük: ISO 9001,IFS Food, BRC élelmiszer, UTZ tanúsítvány, RSPO, HALAL ICB, USDA Organic, Qualitá egana. Milan Steiner az Ugandából, Peruból, Dominikai Köztársaságból, Peru, Dominikai Köztársaságból, Ecuadorból, Kongóból, Madagaszkár vagy Tanzánia régióiból származó csokoládét ajánlja , ahol a világszerte nagy népszerűségnek örvend.

    Ha igazán jó csokoládét vesz a kezébe, a testet és az elmét is meg fogja jutalmazni. "A keserű csokoládé védi a szívünket, csökkenti a magas vérnyomást. Csokoládé kiváltja belőlünk a boldogság, szeretet és nyugalom érzését. A telített savak a kiváló minőségű a csokoládéban nincs hatással a vér koleszterintartalmára," mondja a szakértő.

    Miért van mindegyiknek más íze?"

    A kakóbabaok íze az éghajlati viszonyok, a betakarítás, a szárítás és egyéb tényezők függvényében változhat. "A kakaó aránya a csokoládéban határozza meg a keserűségét és az aromáját, a bab fajtája és eredete adja az ízét és az illatát,". árulja el a szakértő. 

    A csokoládé kora azonban az ízében is tükröződik, és ebben az esetben minél idősebb, annál jobb. "A csokoládé egy hosszú élettartamú élelmiszer, de az eltarthatósági ideje nem korlátlan. A hozzáadott tejtől függően körülbelül egy évig tarthat. A csokoládét száraz és sötét helyen, 18 fokos hőmérsékleten és legfeljebb 68%-os páratartalom mellett kell tárolni,". teszi hozzá. 

    A gyártók évről évre új ízeket és összetevő-kombinációkat találnak ki. Jelenleg a hagyományosakat új és kevéssé ismertekkel helyettesítjük, mint például a zöld és fekete tea, rozmaring, különböző fűszerek és gyógynövények,  étcsokoládé pralinékba töltve, adhatunk hozzá zöld olajbogyót, napon szárított paradicsomot és más szokatlan összetevőket.

    Ön ma milyen csokit fog enni?

    Köszönjük, Milan :)

    Ha tetszett ez a cikk, ossza meg a barátaival.

    Copyright © 2019 Profi Vision, Ltd, Minden jog fenntartva.

    Képek forrása: istockphoto.com, M.S.


    EGJELENÍTENI


    Készítse el a legjobb forró csokoládét az Ön létesítményében! A Hendi adagoló segítségével soha nem melegszik túl, és a folyamatos keverési funkciója révén biztosítja a finom, sima állagot.

     


    MEGJELENÍTENI A HENDI ADAGOLÓT

                                                                             


    Tetszett a cikk?

    Ossza meg barátaival
    Megosztani
    A cikk szerzője Janka Snopková A szerző további cikkei
    Janka marketing szakember. A Tanács aktuális témákat keres. Íráskor profi szakácsokkal dolgozik, akik tapasztaltak, törődnek a szakmájukkal, van mondanivalójuk és elégedett vásárlóink ​​is. Híres a testre vonatkozó kérdéseiről, amelyek elgondolkodtatják a szakértőket, de az eredmény megéri. Végül is ítélje meg maga.
    ×

    Prečítajte si aj

    Receptek
    Receptek (5)
    Újdonság
    Újdonság (0)
    Cikkek
    Cikkek (38)

    A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

    Megjeleníteni az összes gyártót
    Zwilling Profikuchar.sk CafDesign Suecos Kiwi and KomKom

    Az Ön postájába csak a legjobbat

    Hírek, receptek, tippek és tanácsok egyenesen az Ön e-mail címére

    A társaságról

    • Hímzés
    • Blog
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Gyártók
    • Rólunk
    • Karrier

    A vásárlásról

    • Szerződési feltételek
    • Adatvédelmi irányelvek
    • Szállítás és fizetés
    • Árucsere / Reklamáció
    • A promóciós verseny feltételei a Facebookon
    • Hűségrendszer

    Ügyfélszolgálat

    Van kérdése??

    Tímea tanácsot ad

    +36 1 9010071
    (H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
    profiszakacs@profiszakacs.hu
    • Képezze magát, és kövessen minket a Facebookon
    • A kiváló termékek szinte kiabálnak azért, hogy megossza az Instagramon
    • Az újdonságokat a Twitteren tesszük közzé
    • Termékeinket a Youtube-on is bemutatjuk

    Copyright © 2010 - 2023 profiszakacs.hu Minden jog fenntartva

    eshop méretre készült vibration.sk

    ×
    Kések
    Lábasok

    Kérje Ön is azonnal az 1800Ft kedvezményt az első vásárlásra.

    Elég megadnia az email címét,feliratkozni a hírlevelünkre és a kupon kódot már küldjük is.

    Adja meg az e-mail címét és kedvezménykódot küldünk
    A kedvezmény 18 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes