Profiszakacs.hu Blog 3 oldal a 4 -ból

  • Afrikai harcsa - egy fehérjével teli csemege + RECEPT
  • Hogyan tehető jobbá a konyhai menedzsment? Az alfája és az omegája egy jó csapat.
  • Amikor Kína határozza meg a trendeket - tanuljon meg a kínai orvoslás szabályai szerint főzni
  • Hogy néz ki egy szálloda profi konyhája?
  • A HACCP-terv egyszerre jelent kötelezettségeket és előnyöket az üzemeltetők számára
  • TRANCSÍROZÁS - éreztesse ügyfeleivel, hogy mennyire különlegesnek
  • GRATINÁLÁS - a hagyományos ételekből különlegességeket készíthetünk
  • BLANSÍROZÁS - az élelmiszerek szín- és ízmegőrzése
  • PLANKING - a fa aromája különleges hangulatot ad az ételeknek
  • 7 tipp a megfelelő konyhakés kiválasztásához
  • Solingen - a minőségi kések és ollók híres városa
  • Sous vide – főzési eljárás, amit meg fog kedvelni (ügyfeleket hoz és pénzt is megtakarít vele)
  • A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

    Megjeleníteni az összes gyártót
     
    Kereskedelmi értékelés
    Kereskedelmi értékelés
    Mennyire elégedettek az ügyfeleink?
    4,7 52 értékelések