Kérdésed van?

Kristina válaszol az e-mailedre

+36 1 9010071
(Hangos GYIK: H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Világmárka kések - diófa - rózsaszín - 4

Kategórialeírás

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb

    Ezt a szűrőkombinációt nem tudjuk alkalmazni, sajnos nincsenek ilyen termékeink.

    Próbáljon más szűrőt használni vagy hívjon fel minket a +36 1 9010071 számon, vagy küldjön e-mailt a profiszakacs@profiszakacs.hu címre és mi szívesen segítünk választani.

Konyhakések egy életre

Nemcsak egy szakácskabát, hanem egy minőségi konyhakés is hozzá tartozik a szakácshoz, amely megfelelő gondozással egész életében elkíséri.Vásárláskor ezért érdemes inkább a tulajdonságaira, mint az árára koncentrálni. A szakácskésnek tartósnak, ergonomikusnak és tökéletesen kiegyensúlyozottnak kell lennie, hogy jól és biztonságosan dolgozhasson vele. Márkája is sokat elárul a kés minőségéről. A professzionális Wüsthof, Giesser Messer, Stalgast, Victorinox és IVO vagy Berndorf Damascus kései biztosak, amelyeket minden konyhában használni fognak.

Hogyan kell ápolni a konyhai késeket

A konyhai kések megfelelő gondozásával akár több évvel meghosszabbíthatja azok élettartamát. Ezért minden használat után öblítse le a késeket folyó víz alatt, és szárítás után tárolja biztonságos helyen. Ha késekkel utazik, szerezzen be nekik praktikus szakácstérképeket és késtáskákat. Végül, de nem utolsósorban gondoljon a rendszeres késélezésre – csak éles késsel dolgozhat hatékonyan a konyhában. Használjon elektromos vagy kézi élezőt az élezéshez, és tartson kéznél egy fenőacélt, hogy időnként frissítse a pengét.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek az ügyfeleink?
4,7 55 értékelések