Világmárka kések - Artelegno - műbőr - fekete
Kategórialeírás
Tanácsok, utasítások, tippek és tájékoztatás
Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt,
professzionális konyhai kések
-
IVO Cutelarias kések (136)
-
Wüsthof kések (431)
-
Victorinox kések, Swibo kések (108)
-
Berndorf kések (9)
-
Giesser kések (37)
-
Opinel kések (4)
-
Stalgast (19)
-
Tsuki damaszkuszi kések (10)
-
Zwilling kések (2)
Termékek szűrése
Ezt a szűrőkombinációt nem tudjuk alkalmazni, sajnos nincsenek ilyen termékeink.
Próbáljon más szűrőt használni vagy hívjon fel minket a +36 1 9010071 számon, vagy küldjön e-mailt a profiszakacs@profiszakacs.hu címre és mi szívesen segítünk választani.
Konyhakések egy életre
Nemcsak egy szakácskabát, hanem egy minőségi konyhakés is hozzá tartozik a szakácshoz, amely megfelelő gondozással egész életében elkíséri.Vásárláskor ezért érdemes inkább a tulajdonságaira, mint az árára koncentrálni. A szakácskésnek tartósnak, ergonomikusnak és tökéletesen kiegyensúlyozottnak kell lennie, hogy jól és biztonságosan dolgozhasson vele. Márkája is sokat elárul a kés minőségéről. A professzionális Wüsthof, Giesser Messer, Stalgast, Victorinox és IVO vagy Berndorf Damascus kései biztosak, amelyeket minden konyhában használni fognak.
Hogyan kell ápolni a konyhai késeket
A konyhai kések megfelelő gondozásával akár több évvel meghosszabbíthatja azok élettartamát. Ezért minden használat után öblítse le a késeket folyó víz alatt, és szárítás után tárolja biztonságos helyen. Ha késekkel utazik, szerezzen be nekik praktikus szakácstérképeket és késtáskákat. Végül, de nem utolsósorban gondoljon a rendszeres késélezésre – csak éles késsel dolgozhat hatékonyan a konyhában. Használjon elektromos vagy kézi élezőt az élezéshez, és tartson kéznél egy fenőacélt, hogy időnként frissítse a pengét.