Kérdésed van?

Kristina válaszol az e-mailedre

+36 1 9010071
(Hangos GYIK: H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Kések, konyhai eszközök - IVO - 21 cm - 3

Kategórialeírás

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 1-ig 1 találatból.

Hogyan válasszunk minőségi késeket szakácsok számára

Egyetlen konyhában sem hiányozhat hosszú pengéjű konyhaikés, amelyet szakácskésnek vagy univerzális késnek is neveznek. Használhatja zöldségek vágására, hús felszeletelésére vagy akár fűszernövények aprítására is. A szakács alapfelszereltsége azonban számos más kést is tartalmaz, amelyek mindegyike másra alkalmas. A minőségi japán Santoku kések nagyon keskeny és kicsi formát tudnak vágni, míg a csontozó kések pontosan elválasztják a húst a csonttól. A hentes kések a csontokat is megbirkózzák, a steakkésekkel pedig könnyen el lehet vágni a sült steaket.

Hogyan kell megfelelően ápolni a konyhai késeket

A professzionális konyhai kések nem tartoznak a mosogatógépbe, mivel a vegyszerek, a forró víz és a gőz károsíthatják vagy lerövidíthetik az élettartamukat. Ezért használat után a lehető leghamarabb mossa le kézzel folyó meleg víz alatt, és alaposan szárítsa meg. A kések tárolása során ügyeljen arra, hogy ne sértse meg azokat. Ne hagyja őket lazán egy fiókban más késekkel és evőeszközökkel együtt feküdni, hanem helyezze őket védőtokba vagy késtartóba. Időnként használjon késélezőt, és élesítse meg a széleit.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek az ügyfeleink?
4,7 55 értékelések