Szakács cipők, munkavédelmi cipők - Suecos - 35
Kategórialeírás
Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt,
professzionális konyhai kések
Hogyan válasszunk ruhát a gasztronómiához
Gyakran akár napi 16 órát is eltölt a szakácsruházatban, tehát úgy kell illeszkednie rád, mint egy második bőrre. Kiválasztásakor ne csak a megfelelő méretre és szabásra koncentráljon, hanem a formatervezés minőségére, az anyagra és a részletekre is, mint például a rögzítési mód, a légáteresztő háló vagy a zsebek. És konkrétan miből áll egy hagyományos szakács egyenruha? Az alap egy szakács- ing vagy kabár , egy szakácsnadrág és egy sapka, amely megakadályozza, hogy a haj beleessen az ételbe. Ha nem tudja, hogyan válasszon főzőruhát, megtekintheti a főzőkészleteket.
Hogyan válasszunk munkacipőt szakácsok számára
A minőségi anyagból készült szakácscipők a gasztroruházat szerves részét képezik. Erősnek, rugalmasnak és tartósnak kell lennie ahhoz, hogy ellenálljon a vízzel, forró olajjal és éles késsel való érintkezésnek. Ennek ellenére a szakácscipőknek elegendő légáteresztő képességgel kell rendelkezniük ahhoz, hogy a lábad szárazon maradjon a műszak alatt. Zárt orr, csúszásmentes talp és anatómiailag kialakított talpbetét a nagyobb kényelem érdekében szintén kötelező. Végül ne felejtse el figyelembe venni a testsúlyát, a láb méretét és megjelenését, valamint a születési rendellenességeket vagy korábbi problémákat.