Kérdésed van?

Kristina válaszol az e-mailedre

+36 1 9010071
(Hangos GYIK: H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Szakácskabátok, séf kabátok - 65% poliészter/ 35% pamut - japán jelek

Kategórialeírás

Szakácskabát | Séf kabát v mnohých prevedeniach pre profesionálnych aj hobby kuchárov. Vyber si najvhodnejší produkt zo sortimentu Profikuchar.sk ešte dnes. Zaujali ťa produkty z kategórie Szakácskabát | Séf kabát s parametrami: 65% poliészter/ 35% pamut, japán jelek, alebo siahneš po niečom inom?

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 1-ig 1 találatból.

Hogyan válasszunk főzőruhát

A szakácsok ruházata több funkciót is betölt – látványosan néz ki, ugyanakkor hatékonyan elvezeti a nedvességet, szárazon tartja a szakácsot és megvédi a forró olajtól vagy a forrásban lévő víztől. A konyhában jól beválnak a kétsoros rögzítésű férfi és női szakácskabátok , gyorsan száradó pamut pólók, hosszú szárú szakácsnadrágok. A kiegészítők, mint az eldobható kesztyű, sál vagy szakácssapka is fontos szerepet töltenek be, megakadályozzák, hogy a haj az edényekbe hulljon, felszívják az izzadságot, és megakadályozzák, hogy lefolyjon az arcon.

Hogyan válasszunk szakácscipőt

Gyakran akár napi 17 órát is a konyhában tölt. Legtöbbször egy pillanatra sem áll meg, ami megterheli a csípőt, a térdét és a keresztízületeket. Idővel ezért problémákat tapasztalhat az ízületekben, az ívben vagy az Achilles-ínban, ami a sarokfájdalommal jár. Az egészségügyi problémák nagy része megelőzhető a megfelelő szakács cipő kiválasztásával. De ne feledje, hogy mindenkinek más felel meg amiben jól érzi magát - a választásnál vegye figyelembe a testsúlyát, a lábak méretét és megjelenését, valamint a születési rendellenességeket vagy a korábbi problémákat.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek az ügyfeleink?
4,7 52 értékelések