Szakácskabátok, séf kabátok - 50% balvna 50% polyester - m
Kategórialeírás
Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt,
professzionális konyhai kések
-
Mikroszálas szakácskabátok (22)
-
Pamut szakácskabátok (17)
-
Polipamut szakácskabátok (32)
-
Szellős cool vent szakácskabátok (38)
-
Női szakácskabátok (23)
-
Uniszex szakácskabátok (18)
-
Színes szakácskabátok (15)
-
Szakácskabátok rendelésre (62)
Hogyan válasszunk főzőruhát
A szakácsok ruházata több funkciót is betölt – látványosan néz ki, ugyanakkor hatékonyan elvezeti a nedvességet, szárazon tartja a szakácsot és megvédi a forró olajtól vagy a forrásban lévő víztől. A konyhában jól beválnak a kétsoros rögzítésű férfi és női szakácskabátok , gyorsan száradó pamut pólók, hosszú szárú szakácsnadrágok. A kiegészítők, mint az eldobható kesztyű, sál vagy szakácssapka is fontos szerepet töltenek be, megakadályozzák, hogy a haj az edényekbe hulljon, felszívják az izzadságot, és megakadályozzák, hogy lefolyjon az arcon.
Hogyan válasszunk szakácscipőt
Gyakran akár napi 17 órát is a konyhában tölt. Legtöbbször egy pillanatra sem áll meg, ami megterheli a csípőt, a térdét és a keresztízületeket. Idővel ezért problémákat tapasztalhat az ízületekben, az ívben vagy az Achilles-ínban, ami a sarokfájdalommal jár. Az egészségügyi problémák nagy része megelőzhető a megfelelő szakács cipő kiválasztásával. De ne feledje, hogy mindenkinek más felel meg amiben jól érzi magát - a választásnál vegye figyelembe a testsúlyát, a lábak méretét és megjelenését, valamint a születési rendellenességeket vagy a korábbi problémákat.