Konyhai késkészletek, szakács késkészletek - Giesser Messer - 12cm - 4
Kategórialeírás



Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt,
professzionális konyhai kések
-
Hentes késkészletek (4)
-
Steak késkészletek (9)
-
Univerzális késkészletek (12)
-
Zöldségkés készletek (3)
-
Trancsírozó készlet (5)

Ezt a szűrőkombinációt nem tudjuk alkalmazni, sajnos nincsenek ilyen termékeink.
Próbáljon más szűrőt használni vagy hívjon fel minket a +36 1 9010071 számon, vagy küldjön e-mailt a profiszakacs@profiszakacs.hu címre és mi szívesen segítünk választani.
Hogyan válasszunk minőségi késeket szakácsok számára
Mindig érdemes több különböző kést tartani a konyhában, amelyek speciális nyél- vagy pengéjükkel megkönnyítik a konyhai munkát. Az alap egy univerzális szakácskés, hosszabb pengével, amely nélkül egyetlen szakács sem tud meglenni. Megvásárolható külön-külön vagy szettben más típusú késekkel. Mind a kezdő szakácsoknak szánt konyhai késkészlet, amely általában csak három alapkést tartalmaz, mind a profik számára készült készletek, amelyek akár 12 darabosak is lehetnek. A kések mellett gyakran élezőt vagy fenőacélt is tartalmaznak.
Hogyan kell ápolni a konyhai késeket
A konyhai kések élettartamát nagymértékben megnövelheti, ha jól tárolja őket késblokkban vagy a konyhapult feletti mágnescsíkon. Nem csak megakadályozza, hogy megsérüljenek, hanem kéznél is lesznek. Ne feledje továbbá, hogy a konyhai késeket nem mosogatógépben kell mosni, hanem kézzel, folyó meleg víz alatt. A kések ápolásának szerves része természetesen azok élezése és fenése melyhez használhatunk fenacélt, fenőköveket vagy elektromos vagy kézi élezőt.