Kérdésed van?

Kristina válaszol az e-mailedre

+36 1 9010071
(Hangos GYIK: H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Damaszkuszi kések - Tsuki - 20

Kategórialeírás

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb

    Ezt a szűrőkombinációt nem tudjuk alkalmazni, sajnos nincsenek ilyen termékeink.

    Próbáljon más szűrőt használni vagy hívjon fel minket a +36 1 9010071 számon, vagy küldjön e-mailt a profiszakacs@profiszakacs.hu címre és mi szívesen segítünk választani.

A damaszkuszi kések ápolása, karbantartása:


A damaszk szakácskések karbantartása nem okoz fejtörést, ám nem árt, ha néhány tanácsot megfogadunk:

1. A damaszkuszi acélból készült késeket tároljuk tokban, ezzel védve az élét az esetleges karcoktól.
2. A késeink pengéjét használat után mossuk le meleg vízzel, majd töröljük szárazra, hogy óvjuk a korróziótól.

Ezt a két egyszerű dolgot betartva késeink hosszú évekig hű társaink lehetnek a konyhában.

Tudni szeretné, hogyan maradhatnak kései több használat után is olyan élesek, mint az újak? Olvassa el erről szóló cikkünket, melyből megtudhatja, hogyan ápolja késeit úgy, ahogyan a profik: https://profiszakacs.hu/blog/hogyan-kell-megfeleloen-apolni-a-szakacskeseket

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek az ügyfeleink?
4,7 55 értékelések