Szakácsnadrágok, munkavédelmi nadrágok - 65% poliészter/ 35% pamut - piros-fekete - 44
Kategórialeírás
Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt,
professzionális konyhai kések
Ezt a szűrőkombinációt nem tudjuk alkalmazni, sajnos nincsenek ilyen termékeink.
Próbáljon más szűrőt használni vagy hívjon fel minket a +36 1 9010071 számon, vagy küldjön e-mailt a profiszakacs@profiszakacs.hu címre és mi szívesen segítünk választani.
Hogyan válasszunk gasztroruhát szakácsoknak
A szakácsok ruháival szemben nagy követelményeket támasztanak – ellenállniuk kell a hőnek, a forró olajnak és a forrásban lévő víznek, el kell vezetniük a nedvességet, és emellett látványosan kell kinézniük. Az egysoros, rövid ujjú szakácskabátok, a pamutnadrágok és a stílusos szakácssapkák népszerűek a szakácsok körében. A szakácsok professzionális lábbelije is fontos szerepet játszik, aminek köszönhetően az egész napos műszak sokkal elviselhetőbb lesz számodra. A még nagyobb kényelem érdekében szerezzen be anatómiailag kialakított cipőbetéteket és antibakteriális zoknikat, amelyek frissek, szárazak és szagmentesek maradnak.
Hogyan válasszunk szakácsnadrágot
A séf ruházatának hagyományos része a szakácsnadrág, amely megvédi viselőjét a forrásban lévő víztől és a forró olajtól. Emiatt ajánlatos hosszú szárú nadrágot viselni, bár a nyári hónapokban a szakácsok háromnegyed hosszúságú nadrágot vagy kényelmes rövidnadrágot is hordhatnak. A fekete még ebben az esetben is biztonságos. Azonban a főzőiskolákban is népszerű a fehér alapon fekete pepito mintás nadrág. És mellesleg – megfizethető szakácsszett is kínálunk