Van kérdése??

Kristina tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Szakács ruha és munkavédelmi ruházat, Portwest, fekete, xxl

Kategórialeírás

Munkaruha | Szakács munkaruházat v mnohých prevedeniach pre profesionálnych aj hobby kuchárov. Vyber si najvhodnejší produkt zo sortimentu Profikuchar.sk ešte dnes. Zaujali ťa produkty z kategórie Munkaruha | Szakács munkaruházat s parametrami: Portwest, fekete, xxl, alebo siahneš po niečom inom?

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 6-ig 6 találatból.

Hogyan válasszunk gasztroruhát szakácsoknak

szakácsok ruházatával szemben magas követelményeket támasztanak. Ellen kell állnia a hőnek és a forró olajnak, szárazon kell tartania, miközben még mindig jó megjelenésűnek kell lennie, ha egy vendégekkel teli helysékbe kell belépnie. A hűvös szellőző (cool vent) szakácskabát rövid ujjúval és légáteresztő hálóval a hátán, a pamut szakács nadrág és stílusos szakácssapka bevált választás. Saját belátása szerint kiegészítheti a gasztronómiai munkaruhát köténnyel, eredeti nyaksállal vagy színes gombokkal a szakácskabáthoz.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő szakácscipőt

A konyhai környezetben végzett munka bizonyos kockázatokkal jár – legyen szó sercegő olajról és forrásban lévő vízről, kihegyezett késekről vagy nehéz öntöttvas serpenyőről. Ahhoz, hogy egy egész napos műszakot sértetlenül átvészelj, minőségi szakácscipőre van szükség, amely erős és strapabíró anyagból készül, zárt orrú és csúszásmentes talppal rendelkezik. A még nagyobb kényelem érdekében ne habozzon, szerezzen be anatómiailag kialakított szakácscipő betéteket és antibakteriális zoknit, hogy lábait frissen, szárazon és szagmentesen tartsa.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,6 42 értékelések