Kérdésed van?

Kristina válaszol az e-mailedre

+36 1 9010071
(Hangos GYIK: H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Fenőacélok, késélező rudak

Kategórialeírás

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 17-ig 37 találatból.

Hogyan válasszunk minőségi konyhai késeket

A minőségi konyhakést már az első kézbe vétel pillanatában felismerheti – tökéletesen kiegyensúlyozott, tökéletesen éles pengével és ergonomikusan kialakított, csúszásgátló ellátott nyéllel rendelkezik. A megfelelő kiválasztásakor ne feledjük, hogy a konyhai késeket rendeltetésük szerint különböztetjük meg. A minőségi szakácskést számos felhasználási lehetőség kínálja, de az olyan speciális feladatokat, mint a friss kenyér vágása, hal fillézése csontozás , jobb olyan késekre bízni, amelyeknek minden előfeltétele megvan ehhez.

Hogyan kell helyesen élezni a késeket

A kések rendszeres élezése és fenése a konyhai kisegítői rutin ápolás része. De tudja, hogyan kell helyesen élezni egy kést, és milyen tartozékokra van szüksége ehhez? A legegyszerűbb módja a késélező használata – mind a kézi, mind az elektromos élezőknek van előre beállított szöge, ezért csak néhányszor húzza a kést a bevágáson keresztül maga felé. A penge rendszeres karbantartására egy kiváló minőségű Wüsthof vagy Victorinox élező alkalmas, amely könnyen és gyorsan visszaadja az eredeti élességet és meghosszabbítja a kések élettartamát.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek az ügyfeleink?
4,7 59 értékelések