Késélezők - Stalgast - platina
Kategórialeírás
Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt,
professzionális konyhai kések
Ezt a szűrőkombinációt nem tudjuk alkalmazni, sajnos nincsenek ilyen termékeink.
Próbáljon más szűrőt használni vagy hívjon fel minket a +36 1 9010071 számon, vagy küldjön e-mailt a profiszakacs@profiszakacs.hu címre és mi szívesen segítünk választani.
Hogyan kell helyesen élezni a késeket
A tökéletesen éles kések a siker kulcsa a konyhában. De tudja, hogyan kell helyesen fenni és élezni? A legegyszerűbb, ha egy professzionális késélezőt használunk, amelynek előre beállított szögei vannak, így nincs más dolgunk, mint néhányszor magunk felé húzni a kést a csiszolólapokon. Az igazi ínyencek kipróbálhatják a fenőköveket a kések élezéséhez, bár a velük való munka gyakorlatot igényel. A penge rendszeres karbantartásához hasznos egy fenőacél mely könnyen és gyorsan visszaadja a kések eredeti élességét.
Elektromos vs. kézi késélező
Az IVO és Victorinox mechanikus késélezők kezdők számára alkalmasak, akik még csak tapasztalatot szereznek a késélezésben. Két csiszolókoronggal vannak felszerelve, amelyek között többször átadja a kést, amíg az tökéletesen éles nem lesz. Ha szeretné a kések élezését és fenését a lehető legegyszerűbbé tenni, a Wüsthof elektromos késélezői megfelelnek Önnek. Ugyanúgy használják, mint a mechanikus köszörűket, azzal a különbséggel, hogy a csiszolókorongokat villanymotor hajtja, és az élezés nem igényel erőfeszítést.