Szakács ruha és munkavédelmi ruházat - Malfini - 3% spandex - csokoládébarna
Kategórialeírás
Tanácsok, utasítások, tippek és tájékoztatás
Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt,
professzionális konyhai kések
-
Szakácskabátok, séf kabátok (128)
-
Szakácsnadrágok, munkavédelmi nadrágok (48)
-
Szakács cipők, munkavédelmi cipők (23)
-
Szakács sapkák, cukrász sapkák (58)
-
Szakács kötények, konyhai kötény (105)
-
Szakács pólók, galléros pólók (40)
-
Szakácskabát gombok (25)
-
Munkavédelmi kesztyűk, védőmaszkok (8)
-
Oversize (17)
-
Zokni (2)
-
Munkaköpenyek (1)
-
Gyerek munkaruha, szakácsruha gyerekeknek (14)
-
Szakácskendők (4)
Termékek szűrése
Ezt a szűrőkombinációt nem tudjuk alkalmazni, sajnos nincsenek ilyen termékeink.
Próbáljon más szűrőt használni vagy hívjon fel minket a +36 1 9010071 számon, vagy küldjön e-mailt a profiszakacs@profiszakacs.hu címre és mi szívesen segítünk választani.
Hogyan válasszunk gasztroruhát szakácsoknak
A szakácsok ruházatával szemben magas követelményeket támasztanak. Ellen kell állnia a hőnek és a forró olajnak, szárazon kell tartania, miközben még mindig jó megjelenésűnek kell lennie, ha egy vendégekkel teli helysékbe kell belépnie. A hűvös szellőző (cool vent) szakácskabát rövid ujjúval és légáteresztő hálóval a hátán, a pamut szakács nadrág és stílusos szakácssapka bevált választás. Saját belátása szerint kiegészítheti a gasztronómiai munkaruhát köténnyel, eredeti nyaksállal vagy színes gombokkal a szakácskabáthoz.
Hogyan válasszuk ki a megfelelő szakácscipőt
A konyhai környezetben végzett munka bizonyos kockázatokkal jár – legyen szó sercegő olajról és forrásban lévő vízről, kihegyezett késekről vagy nehéz öntöttvas serpenyőről. Ahhoz, hogy egy egész napos műszakot sértetlenül átvészelj, minőségi szakácscipőre van szükség, amely erős és strapabíró anyagból készül, zárt orrú és csúszásmentes talppal rendelkezik. A még nagyobb kényelem érdekében ne habozzon, szerezzen be anatómiailag kialakított szakácscipő betéteket és antibakteriális zoknit, hogy lábait frissen, szárazon és szagmentesen tartsa.